Tuesday, January 31, 2017

کولبر جوان در برف و کولاک پیرانشهر جان سپرد




به‌گزارش رسیده روز دوشنبه 11بهمن‌ماه، سه کولبر کُرد در برف و کولاک ارتفاعات پیرانشهر گرفتار و در نتیجه یکی از کولبران جوان متأسفانه جان خود را از دست داد.

امید خضریان آذر ١٩ساله اهل اشنویه بر اثر شدت سرما جان خود را از دست داده و دو کولبر دیگر به نام‌های مهران درویش‌پور ١٩ ساله اهل اشنویه و جعفر عبدال میرآباد ٤٠ ساله اهل روستای 'جلدیان' مصدوم و جهت مداوای پزشکی به بیمارستان پیرانشهر منتقل شدند.






روز شنبه نهم بهمن‌ماه، گروهی از کولبران کُرد در منطقه 'قه‌ره‌دان بیوران علیا' از توابع سردشت به‌دلیل ریزش بهمن زیر برف مدفون شدند. در این حادثه، 5کولبر کُرد که در سنین 18تا 28ساله بودند جان خود را از دست دادند.

Sunday, January 22, 2017

رسانه‌های حکومتی: در پلاسکو نمی‌توان انتظار زنده ماندن کسی را داشت




حکومت آخوندی درباره آتش نشانها و مردمی که در فاجعه آتش‌سوزی و فروریختن ساختمان پلاسکو زیر آوار مانده‌اند، اعلام کرد: وضعیت زیر آوار بحرانی است و تقریباً نمی‌توان انتظار زنده ماندن کسی را داشت. آوار به حدی فشرده است که هیچ هوایی وارد آن نمی‌شود و به همین دلیل وقتی بخشی از آن را تکان می‌دهیم، شعله‌ور می‌شود.


این در حالیست که چمران رئیس شورای شهر رژیم در تهران روز شنبه به‌طور مسخره‌ای اعلام کرد، از آتش‌نشانی خواسته است تا فردا لیست تجهیزات مورد نیازشان را بدهند.
به دنبال رادیو و تلویزیون حکومتی، کیهان خامنه‌ای نیز تلاش کرد تا مسئولیت فاجعه پلاسکو را ازسپاه پاسداران و بنیادهای تحت‌امر ولی‌فقیه ارتجاع  نظیر بنیاد غارتگر موسوم به مستضعفان، منحرف کند و نوشت: «گرفتن عکس سلفی در هر شرایط» و «هجوم جمعیت به محل حادثه و ایجاد اختلال در کار کمک‌رسانی آمبولانس‌ها» در تلخ‌تر شدن این فاجعه نقش داشتند».


اما کسبه‌ خیابان منوچهری که اظهاراتشان در رسانه‌های حکومتی منتشر شده می‌گویند: «اینکه مردم حاضر در صحنه را به‌عنوان مقصر اصلی و مزاحم ورود ماشینهای امداد معرفی کنیم، نهایت ظلم و دروغ‌پردازی است. مسأله اصلی این است که پس از شروع آتش‌سوزی، حدود ۴۰۰ ماشین از سازمانهای مختلف مثل آتش‌نشانی، هلال احمر، یگانهای انتظامی، شهرداری تهران و ارتش به محوطه‌ای وارد شدند که در نهایت ظرفیت پارک ۱۰۰ ماشین را داشت و خود آقایان مانع امدادرسانی سریع شدند.
روزنامه حکومتی جهان صنعت به‌نقل از کارشناسان نوشت به‌دلیل پوشاک انبوه در ساختمان، وارد کردن آب زیاد باعث شده که در فاصله کوتاهی چیزی حدود ۲۰۰ تن به وزن ساختمان اضافه شد و یکی از ستونهای اصلی هم طاقت تحمل این وزن را نداشت و شکست. 
این روزنامه به ناهماهنگی در ارگانهای مختلف اشاره کرد و افزود: در سه ساعت ابتدایی و قبل از ریزش ساختمان، فقط دو ماشین آتش‌نشانی مجهز به نردبان ۵۰ متری در محل حاضر بود؟ نیروهای امدادی حاضر در صحنه حتی صبحانه هم نخورده بودند و این مردم بودند که برایشان از خانه ساندویچ نان و پنیر، شیر و آبمیوه می‌آوردند. پس متهم کردن مردم به‌عنوان مقصر و شانه خالی کردن مسئولان، به راستی غیر‌اخلاقی است.» 

روزنامه حکومتی اعتماد از باند روحانی با کنایه به سپاه پاسداران و پاسدار قالیباف شهردار رژیم در تهران، درباره فاجعه فروریختن پلاسکو، نوشت: روز پنجشنبه تهران فروریخت... آنچه که فروریخت یک جامعه بی‌قانون، بی‌اخلاق، نابهنجار و بدون مدیریت بود، اکنون از هیأت مدیره یک ساختمان تا مسئولان شهری همه مسئول این فاجعه هستند... . نحوه اطفای حریق، حیرت‌آور و تاثر‌انگیز بود. آتش‌نشانی... از قافله نوسازی بسیار عقب بود. حادثه پلاسکو نشان داد چرا در شهری مانند تهران که انبوهی از برج‌های بلند دارد امکانات اطفای حریق این‌قدر ناکارآمد باشند؟ این‌که شهر ١٢ میلیونی تهران بالگرد آتش‌نشانی ندارد آیا جای تعجب ندارد؟ 

روزنامه حکومتی قانون نیز نوشت بر اساس قانون، شهرداری مسئول و متعهد به تحقق نتیجه حفظ جان و مال مردم در برابر خطرات ناشی از سازه‌های شهری است... .
در همین حال، سپاه پاسداران به حمایت از پاسدار قالیباف شهردار رژیم در تهران، واکنش نشان داد و نوشت: آتش‌سوزی پلاسکوی تهران فرصت دیگری برای ماهیگیران سیاسی شد تا جناح رقیب را مقصر بدانند. فراخواندن مردم به هشتگ‌گذاری علیه شهرداری و شورای شهر در حالی شکل گرفت که بر اساس اسناد منتشر شده از سوی شهرداری تهران، برای جلوگیری از چنین اتفاقی بارها به مدیران ساختمان پلاسکو اخطارهای لازم داده شده بود.
سپاه پاسداران که یکی از نهادهای زیر مجموعه آن یعنی ارگان غارتگر موسوم به بنیاد مستضعفان مالک این ساختمان و عامل این فاجعه است، در اطلاعیه‌یی تنها اعلام کرد، از هیچ مساعدتی و کمکی دریغ نخواهد کرد.

هنوز نیمی از آوارهای پلاسکو برداشته نشده و امید به زنده ماندن کسی نیست




با گذشت چهار روز از فاجعه فرو ریختن ساختمان پلاسکو در تهران هنوز نیمی از آوارها برداشته نشده و امید به زنده ماندن کسی نیست.
جلال ملکی، سخنگوی ستاد مدیریت بحران حادثه پلاسکو، بامداد سوم بهمن 95 به خبرگزاری حکومتی ایسنا گفته است هنوز پیکر شماری از آتش‌نشانان و دیگر شهروندان در زیر آوار است.
به اعتراف وی به‌دلیل برداشته نشدن سازه فلزی مجتمع و برش ندادن اسکلت عملیات آوار برداری به کندی پیش می‌رود.
پاسدار قالیباف، شهردار رژیم در تهران می‌گوید کار آواربرداری «یک هفته به طول می‌انجامد».
مردم و خانواده‌های قربانیان به کمبود تجهیزات آتش‌نشانی و تعلل در بیرون آوردن قربانیان معترض هستند.
بر اساس آخرین گزارشها در بخش جنوبی ساختمان آتش بار دیگر زبانه کشیده‌ است. خبرگزاری حکومتی مهر شدت آتش را طی شبانه روز گذشته «بی‌سابقه» توصیف کرده و می‌گوید «شعله‌ها از فاصله دور قابل مشاهده بود».
ساختمان ۵۰ساله پلاسکو در صبح پنجشنبه آتش گرفت و ساعتهایی بعد، در حالی‌که امدادگران مشغول خاموش کردن آن بودند، فروریخت. این ساختمان در تملک بنیاد ضد مستضعفان است. ارگانی که مستقیماً تحت‌امر خامنه‌ای ولی‌فقیه رژیم است.

Thursday, January 19, 2017

افزایش قربانیان فاجعه فرو ریختن ساختمان پلاسکو در تهران




ساعت 1430:
آسوشیتدپرس - اسكای نیوز: حداقل 75تن در جریان فرو ریختن ساختمان پلاسكو در تهران كشته شدند.
حداقل 45تن از كشته شدگان پلاسكو ماموران آتش نشانى هستند.
 
 ساعت1145:
خبرگزاری فرانسه: دهها مأمور آتش‌نشانی در پلاسکو در زیر آوار ماندند

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: ساختمان 17 طبقه پلاسکو تهران که اولین ساختمان بلند ایران بوده، بعد از آتش‌سوزی در طبقات فوقانی آن فرو ریخت.
 
این نگرانی وجود دارد که دهها نفر از مأموران آتش‌نشانی در زیر آوار مانده باشند... تلویزیون دولتی ایران گفت 200 مأمور آتش‌نشانی برای مقابله با این آتش‌سوزی به صحنه فراخوانده شده بودند و 38نفر از آنها در حین مقابله با آتش‌سوزی قبل از این‌که ساختمان فرو ریزد مجروح شده بودند.“.. دهها ”نفر از مأموران آتش‌نشانی همزمان با فروریختن ساختمان احتمالاً داخل ساختمان بوده‌اند. 
 
 ساعت1100:
ساعت8 صبح امروز پنجشنبه30دی ساختمان تجاری پلاسکو در تهران بر اثر وسعت آتش‌سوزی کاملاً فرو ریخت و دهها تن کشته شدند.. برخی منابع می‌گویند هنگام فروریختن ساختمان حداقل 300نفر در ساختمان بودند. خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: تلویزیون دولتی پرس.تی.وی اعلام کرد 30مأمور آتش‌نشانی در جریان فرو ریختن ساختمان پلاسکو کشته شدند.

معاون امنیتی استانداری رژیم در تهران گفت: قبل از این‌که ساختمان پلاسکو فرو بریزد، از سفارتخانه‌های آلمان، انگلستان و ترکیه که در مجاورت این ساختمان قرار دارند، خواستیم که ساختمانهایشان را تخلیه کنند.
 
حجم گسترده آتش‌سوزی باعث ترافیک سنگین شده و تمامی خیابانهای اطراف بسته شده‌اند.
 
ساعت 1000:
ساختمان تجاری پلاسکو فرو ریخت
صبح امروز پنجشنبه 30دی95 ساختمان تجاری پلاسکو در تهران بر اثر وسعت آتش‌سوزی فرو ریخت.
 

حجم گسترده آتش‌سوزی باعث ترافیک سنگین شده و رژیم اعلام کرد از خیابان جمهوری به سمت شرق و از خیابان خیام به سمت شمال و از محدوده بهارستان به سمت غرب فقط خودروهای اورژانس و امدادی حق تردد دارند.

آسوشیتدپرس گزارش داد: برج آسمانخراش پلاسکو در تهران که دچار حریق شده فروریخت.

فراخوان خانم مریم رجوی به یاری رساندن به آسیب دیدگان و خانواده‌های قربانیان حادثه مرگبار ساختمان پلاسکو در تهران



خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران، از فاجعه جان باختن گروه زیادی از هموطنان و مأموران آتش‌نشانی در حادثه آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو تهران اظهار تأسف کرد و این ضایعه دردناک را به مردم تهران به‌ویژه خانواده‌های قربانیان تسلیت گفت و از مردم تهران خواست به یاری آسیب دیدگان و خانواده‌های قربانیان بشتابند.

وی خاطرنشان کرد که رژیم حاکم و به‌طور مشخص خامنه‌ای ولی‌فقیه آن مقصر مرگ دلخراش همه مردمی است که امروز در زیر آوار ماندند. او و رژیم‌ تبهکارش به‌خاطر اولویت د‌ادن تام و تمام به ماشین سرکوب و اختصاص هزینه‌های عظیم به صدور جنگ و ترور به خاورمیانه به‌ویژه سوریه، شهرهای ایران را در برابر چنین حوادثی بی‌دفاع کرده و نهادهای امدادرسانی را ناتوان و مبتدی نگه‌داشته است.

از حادثه تصادف و آتش‌سوزی مرگبار دو قطار مسافربری در سمنان در آذرماه گذشته تا ویرانی ساختمان پلاسکو و سایر حوادث قابل پیشگیری، همه عقب‌ماندگی و نابسامانی مفرطی را نمایان می‌کند که رژیم ولایت فقیه  به‌ایران و تمام نهادها و زیربناهای خدماتی و فنی آن تحمیل کرده  است. باشد با فروریختن اساس این نظام فاسد و تبهکار، ایران، این زیباترین وطن، روی آزادی و آبادی را ببیند.

Tuesday, January 17, 2017

گرامی باد 30 دی سالروز آزادی آخرین دسته زندانیان سیاسی از زندانهای شاه



روز 30 دى سال 1357 آخرین دسته زندانیان سیاسى از زندانها و شكنجه‌گاههاى رژیم شاه به‌دست خلق قهرمان ایران آزاد شدند. مسعود رجوى از جمله این زندانیان آزادشده بود.
 وى ساعاتى قبل از آزادى، به عنوان نماینده زندانیان سیاسى با هزاران تن از مردمى كه جلوى درب زندان قصر براى آزادى آنان لحظه‌شمارى میكردند سخن گفت.

پیام مسعود رجوى از قزل قلعه به هموطنانش
مسعود رجوى پس از تیرباران همرزمانش در 30فروردین سال51، از شكنجه‌گاه اوین به قزل‌قلعه منتقل شد و صرفاً در بین راه از طریق یكی از مجاهدان و خبر منعكس شده در روزنامه ها،از اعدام یاران و تبدیل حكم اعدام خود به حبس ابد مطلع گردید. پیام زیر كه توسط مسعود، مخفیانه از قزل‌قلعه به بیرون از زندان فرستاده شد، وسیعاً در همان زمان منتشر گردید.

به‌نام خدا
هموطنان مبارز، رزمندگان انقلابى، برادران مجاهد
به‌عنوان یك مجاهد ناچیز و به‌اقتضای وظیفه انقلابی و انضباط تشكیلاتی، خود را آماده كرده بودم تا ناچیزترین سرمایه خود، یعنی جانم را به انقلاب این خلق بزرگ تقدیم كنم، تا پیرو صدیقی برای قهرمانان ملی و رزمندگان بزرگواری باشم كه با جانبازی و نثار خون خود ثابت كرده‌اند كه خلق ما تصمیم قطعی را برای نجات خویش گرفته است. تصمیمی‌كه بر اساس آن، هر خلقی از لحظه‌یی كه مرگ را بر تسلیم مرجح می‌داند، پیروزیش مسلم گشته است. اما منافع دیكتاتوری حاكم، مخصوصاً در خارج از ایران، مرا فعلاً از این سعادت جاویدان محروم كرده است و درمقابل، دشمن، مرا در مظان اتهام سنگینی قرار داده است. اگرچه این موضوع، مرا به‌یاد این پیام آسمانی می‌اندازد كه: 
لتسمعن من‌الذین اشركوا اذی كثیرا، یعنی از بت ‌پرستان، آزار و اذیت فراوان خواهید دید. همچنین مضمون این سخن یكی از انقلابیون كه: برای ما چه حزب و ارتش یا فرد هرچه بیشتر در معرض تهمتهای ناروای دشمن قرار گیریم، مسأله این است كه او را بیشتر خشمگین كرده‌ایم.
لیكن آنچه در این لحظات مهم است تجدید عهد با شهدای به‌خون‌خفته خلق است كه در آخرین دم، لبهای تبدارشان را بوسیده و صدای پرطنین قلبشان را كه جز به‌خاطر سعادت و آزادی خلق نتپیده است، شنیده‌ام و متفقاً سوگند خورده‌ایم: تا پیروزی!
 
’و سیعلم الذین ظلموا ایّ منقلب ینقلبون ’
به‌زودی ستمگران خواهند دید كه چگونه آنها را درهم می‌كوبیم

لحظات آزادى از زندان از زبان مسعود رجوى  - درگفتگو با ”بوزید كوزا”، مصاحبه‌گر مجله آفریقا آسیا

«...داشتم از لحظات شادی‌آفرین، می‌گفتم: مثلاً لحظه آزادی از زندان. در لحظات آزادی، جمعیت قابل توجهی در اطراف زندان قصر جمع شده بودند. آنها شعار می‌دادند و نام مرا فریاد می‌زدند، من هیچ نمی‌فهمیدم. آخر من‌ كه كسی غیر از یك زندانی سیاسی مثل بقیه زندانیان نبودم. مردم از خود بیخود شده بودند. رئیس زندان وحشت كرده بود.‌از من خواست به پشت ‌بام زندان بروم و با بلندگو به مردم بگویم كه همه زندانیان آزاد خواهند شد. من كه مات مانده بودم به پشت ‌بام رفتم و مردم، سراپای مرا گلباران كردند. من علت این همه تشویق را می‌پرسیدم و فریادها با شكوه‌تر از قبل اوج می‌گرفت:‌”زنده‌باد مجاهدین”. ومن در آن حال فریاد می‌زدم: ”زنده‌باد خلق”. وحشت مردم از این بود كه در گیروداری كه آن‌ روزها وجود ‌داشت، به نحوی ما را از میان ببرند».
مگر می‌شود بهار را از آمدن باز داشت ؟

روز 4 بهمن ماه 1357 مسعود رجوی برای اولین بار پس از آزادیش از زندان، در دانشگاه تهران حضور یافت و طی یك سخنرانی در مسجد دانشگاه تهران كه با تجلیل از شهیدان راه آزادی آغاز شد، ضمن ارائه گزارش كوتاهی از 14سال مبارزه و جانفشانی مجاهدین در راه انقلاب و مردم، از‌جمله درباره تهدیدها و نگرانیهای مجاهدین پیرامون توطئه‌های ارتجاعی و ضدانقلابی، سخنان مهمی ایراد كرد. درزیر بخشهایی از این سخنرانی از نظرتان می‌گذرد:
«وقتی ما رفتیم تنها رفتیم. با چشمهای بسته ما را بردند. بر دستها و پاها چیزی جز زنجیر نبود. اما وقتی برگشتیم در آغوش مردممان بودیم و در دستهامان گل بود و بر روهامان بوسه. آیا می شد این لحظات را وصف كرد؟!…
ما در زندان بطور تصادفی توانستیم آن فیلم چند دقیقه‌یی را كه از دانشگاه، همین دانشگاهی كه خودم هم فرزندش هستم، ببینیم. لابد شما هم دیدید. خروش را دیدیم، فریاد را دیدیم، شهدا را به چشم دیدیم.
آن روز دیگر، دانشگاه، دانشگاه نبود. شهادتگاه شده بود، زیارتگاه شده بود. آخرشما دراین سالها این دانشگاه را به معبد و محرابی برای آزادی تبدیل كرده بودید. دانشگاههای ما یك دم در سیاهترین زمانها از خروش بازنایستادند و نمی‌ایستند، تبلور شرف این مردم بودند. …
نه گارد، نه چماق‌به‌دست و نه رگبار نتوانست فریاد دانشگاه را خاموش كند. چرا كه مظهر حیات یك خلق بود. مظهر زندگی یك خلق بود كه حیات، چیزی نیست جز عقیده و جهاد. درود به دانشگاه.
به همین دلیل هم ما امروز برای زیارت آمدیم اینجا  ، تنها دانشگاه نیست، نشانش هم هجوم همه مردم است، روزی كه اینجا باز می‌شود عموم خلق ، عموم اقشار و طبقات خلق، آن كارگران دلیر كه تاریخ هیچوقت فراموش نخواهد كردكه درچه روزهای حساس، سرنوشت ایران دردستشان بود، نفتیها ، برقیها، و اصولا عموم اقشار و طبقات مردم. هجوم می‌آورند و به همین دلیل مسئولیت شما زیاد است و خیلی هم زیاد است.
به آنهایی كه در زیر شكنجه‌ها خدای خلق را می‌طلبیدند، خدا و خلق را به یاری می‌طلبیدند می‌گفتند كدام خلق؟ بمانید و بپوسید؛ اینجا جزیره ثبات است!
ما می‌گفتیم مگر می شود بهار را از آمدن بازداشت، مانع روئیدن لاله ها شد، مگر می شود ملتی را تا به ابد اسیرنگه داشت؟ نه ، مگر می شود تا ابد خلقی را درزنجیر نگه داشت؟ نه ، چرا كه خواست خداست، اراده خداست، اراده خلق است ، سنت تاریخ است ، قانون اجتماع است و لن تجد لسنة الله تبدیلا / ولن تجد لسنة الله تحویلا . میعاد خداست، میعاد تخلف‌ناپذیر. و لا یخلف المیعاد بله سنت خداست، سیره تاریخ است، بشارت همه انبیا، پیام‌آوران ، مصلحین و انقلابیون بزرگ جهان است كه ”خلق پیروز میشود”. آینده تابناك است…».
مسعود رجوی درقسمت دیگری از سخنان خود گفت :
« من نیامدم اینجا كه روند خودبه‌خودی قضایا را فقط ستایش كنم، ما نیامدیم كه آنچه را كه هست و فقط هست تأیید كنیم. لختی هم باید به آن اندیشید كه چه چیز باید باشد ؟ وچه چیز هم نباید باشد. آیا ما می‌خواهیم نسل ملعونی باشیم؟ نسل نفرین‌شده‌یی كه فرصتها را از دست دادند. مسائلشان را اصلی وفرعی نكردند و به فرعیات پرداختند. تصور كنید كه دركشتی طوفان زده‌یی هستید كه سوراخ شده و ممكن است غرق شود. و از هرطرف تهدید می‌شود و ما نشسته‌ایم بحث اسكولاستیكی می كنیم یا بحثهای خیلی خوبی هم می‌كنیم  ولی جایش آنجا نیست. نگذارید نسل ما نسل نفرین‌شده‌یی باشد.
من و برادرانم نیامدیم به این دانشگاه، به این شهادتگاه و به این زیارتگاه كه هرچه را هست ، هرچه را كه خودبه‌خود اتفاق می‌افتد، بی‌عیب بدانیم…
صبرو تحمل و شكیبایی (صبر به معنای انقلابیش)، بلندنظری و احساس مسئولیت، نخستین وظایف و نخستین ویژگیهای یك انقلابی یا یك گروه انقلابی است. اگر این را نداریم یا نیست و یا نمی توانیم كسب كنیم بهتر است كه خداحافظی كنیم. زیرا مرد و زن، زبان حالشان این خواهد بود كه مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان. تازه اول كار است. هنوز آنقدر زمان هست، هنوز آنقدر نشیب و فراز هست و هنوز آنقدرشكست و پیروزی هست.
ما سرنداده بودیم كه بجایش زر بگیریم، مگر جانمان را برای این داده بودیم كه به جایش جاه بگیریم؟ از جا برنخاسته بودیم، قیام نكرده بودیم كه در جاهای بهتر و صندلیهای بهتر و مقامات بهتر قعود كنیم. باید هشیار بود و این هشیاری درقدم اول به مناسبات و روابط ما با یكدیگر ارتباط  پیدا می كند. نفت نبود، سوخت نبود، ما می‌شنیدیم چه معنویات متعالی دراین جنوب شهر حكمفرما شده بود. فوق همگامی، همراهی ، چقدرستایش‌آمیز بود. … پس با آن روابط توحیدی كه در شهر حكمفرما شده بود، توطئه‌ها به ثمر نرسید، قحطیها به ثمر نرسید.
روابط ما با هم اگر عاری از بلندنظریهای انقلابی باشد، اگر مسأله فقط گرفتن ستون این روزنامه یا آن روزنامه ، گرفتن این جا یا آن جا و گرفتن این بلندگو باشد، خودمان به دست خودمان دستاوردهایمان را نابود كرده‌ایم. نگذارید شهدا ما را نفرین كنند. بنابراین در مورد این مسأله داخلیمان باید در مقابل تفرقه‌افكنی مقاومت كرد. …
اسلام ما اسلامی نیست كه مبارزه را انحصار یك نیرو یا یك گروه خاص بداند. مگر پیشوای ما نگفت وقتی دین ندارید آزاده باشید. حرمت كلمه آزادی ، حرمت كلام مبارزه باید حفظ بشود. ما چنین اسلامی نداریم. مبارزه حق هر انسان است، حق طبیعیش ، حق فطریش و حقی كه با آن زاده شده است. پس باید به یكدیگراحترام بگذاریم، حرمت هم را حفظ كنیم و مانع تفرقه بشویم. تفرقه چیزی نیست جز انعكاس دشمن و عواملش در صفوف ما. این كمی از حرفهای دلم و درد دلم بود…».
آقای مسعود رجوی درقسمت بعدی سخنان خود، گزارشی درباره 14 سال فعالیت و مبارزه سازمان مجاهدین و 7 سال زندان به مردم ایران ارائه داد و ضمن آن با اشاره به تحولات این دوران و همچنین ضربه اپورتونیستی وارده به سازمان ،موضعگیری متقابل سازمان طی 12 ماده را به آگاهی عمومی رساند.
 

۲۳مقام سابق آمریکایی خواستار همکاری ترامپ با مجاهدین خلق شدند



بیش از بیست نفر از مقام های ارشد پیشین آمریکایی در نامه ای به دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا، خواستار همکاری او با «شورای ملی مقاومت ایران» درباره ایران شده اند.
شبکه خبری فاکس آمریکا با انتشار این نامه نوشته چهره هایی چون رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک، جو لیبرمن سناتور سابق و هیو شلتون رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در زمان ریاست جمهوری بیل کلینتون از جمله ۲۳ نفری هستند که این نامه را امضا کرده اند.
در این نامه از آقای ترامپ خواسته شده که در امور ایران با «شورای ملی مقاومت ایران» که مقر آن در پاریس است مشورت کند. این گروه به نوشته فاکس نیوز، خواستار پایان دیکتاتوری مذهبی در تهران و آزادی انتخابات و دین در ایران است.
شورای ملی مقاومت که توسط مسعود رجوی تاسیس شده، شامل اعضا و رهبری سازمان مجاهدین خلق و چند گروه دیگر است که از چهار سال پیش از فهرست گروه های تروریستی آمریکا خارج شدند. این شورا از بیش از دو دهه پیش مریم رجوی را به عنوان «رئیس جمهور دوران انتقال» برگزید.
به نوشته فاکس، حکومت ایران این گروه را تروریستی می داند اما همزمان این گروه توانسته در سالهای اخیر با استفاده از شبکه حامیان خود، اطلاعاتی به نهادهای آمریکایی درباره پروژه هسته ای ایران بدهد.
این نامه همچنین توسط جیمز جونز مشاور سابق امنیت ملی در دولت اوباما، هیو شلتون از نظامیان ارشد در زمان دولت جرج بوش، لويس فريه رئیس پلیس اف بی آی در زمان دولت کلینتون، مایکل موکاسی دادستان سابق کل آمریکا و تام ریدج وزیر سابق امنیت داخلی امضا شده است.

Thursday, January 12, 2017

۲ میلیون و۶۳۳هزار دلار هزینه‌های درمانی مجاهدان اشرفی در سال ۲۰۱۶ در لیبرتی و آلبانی



سپاس از پزشکان انساندوست، از وام و کمکهای مالی هموطنان و هواداران و درخواست استمرار حمایتهای مادی و معنوی
کمیته امداد پزشکی مجاهدین در آلبانی با درود به مجاهد صدیق، اعظم رحمانی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران و بیست وهشتمین شهید محاصره ضدانسانی پزشکی در اشرف و لیبرتی، که سرانجام در آلبانی جان باخت؛ خلاصه‌ای از گزارش پزشکی خود در سال ۲۰۱۶۶ را به اطلاع عموم هموطنان می‌رساند.
سال ۲۰۱۶سال انتقال همه مجاهدین و ساکنان لیبرتی به آلبانی و برخی کشورهای اروپای غربی بود. طی یک دهه پایداری پرشکوه و پرافتخار در اشرف و لیبرتی، الگوهای تاریخی مقاومت و ایستادگی در برابر فاشیسم دینی، در ۲۹ حمله موشکی و حمله زمینی با سلاحهای سرد و گرم و انفجار و بمبگذاری، جمعاً ۱۴۱ مجاهد به‌شهادت رسیدند، ۱۴۸۷تن مجروح شدند و ۲۸نفر در اثر محاصره ضدانسانی، به‌خصوص محرومیت از درمان در محاصره جنایتکارانه پزشکی، جان باختند.
آنتونیو گوترز کمیسر عالی پناهندگان ملل‌متحد (دبیرکل کنونی سازمان ملل) درباره حمله موشکی ۷آبان ۱۳۹۴ به‌عنوان «انزجارآورترین عمل» در همان زمان گفت: «من شدیداً نگران صدماتی هستم که بر کسانی که در کمپ لیبرتی زندگی می‌کنند، وارد آمده است».
یک سال پیش، در همین ایام ۷۸۲ مجاهد خلق در لیبرتی در صف انتظار نوبت برای معالجات مبرم پزشکی قرار داشتند. برای معالجه و درمان همان صدمات، کمیته امداد پزشکی مجاهدین در لیبرتی۸ماه اول سال ۲۰۱۶ و سپس در ۴ماه بعدی در آلبانی، به‌غایت تلاش کرد. این کمیته مرکب از ۱۲ پزشک مجاهد خلق و برخوردار از کمک پزشکان هوادار و متخصصان برجسته و انساندوستی بود که تجسم سوگند بقراط در میان ایرانیان آزاده و میهن‌پرست بودند.
حاصل این تلاشها برای مداوا و نجات جان مجاهدین مجروح و بیمار که در اولویت مطلق قرار داشت، فقط در آلبانی، از پایان انتقال بزرگ در ۱۹شهریور تا ۱۱ دیماه ۱۳۹۵ یعنی در کمتر از ۴ماه، در مجموع انجام ۵هزار قرار درمانی تخصصی با بیش از ۲۰۰ عمل جراحی، علاوه بر خدمات چشم پزشکی و دندانپزشکی بوده است.
به یاد داریم که کمیساریای عالی پناهندگان پیوسته خاطرنشان می‌کرد در انتقال به آلبانی «تعهد و تأمین عمده هزینه شامل هزینه انتقال و مخارج زندگی افراد… نقش کانونی و حیاتی داشته است» (بیانیه شماره سیزده-۱۴دسامبر۲۰۱۵). پس از حمله موشکی ۱۴تیر۱۳۹۵ به لیبرتی نیز که مجروحان و مصدومان و خسارتهای بسیار بر جای گذاشت، کمیساریا در بیانیه شماره چهارده در۱۹ ژوئیه۲۰۱۶ بار دیگر تأکید کرد موفقیت در اجرای راه‌حلها و انتقال به آلبانی «به پایبندی ساکنان به تعهد خود برای تأمین عمده هزینه‌ها، به‌ویژه برای تأمین درازمدت مخارج منتقل شدگان بستگی دارد که از هیچ کمک دولتی برخوردار نیستند. این تعهد برای ادامه اجرایی کردن راه‌حلها برای این گروه حیاتی است».
از این‌رو، سازمان مجاهدین باید تمام هزینه‌های سنگین پزشکی را برعهده می‌گرفت. این در شرایطی بود که حکومت عراق و دژخیمان استخبارات زیر سلطه نیروی تروریستی قدس و اطلاعات آخوندی، با نقض همه توافق‌های چهارجانبه بین آمریکا، سازمان ملل، دولت عراق و سازمان مجاهدین، مانع فروش دارایی‌ها و اموال مجاهدین در اشرف و لیبرتی و مانع انتقال اموال به آلبانی شدند. وحوش و مزدوران رژیم، از جمله مانع انتقال یک میلیون و ۴۶هزار دلار تجهیزات پزشکی مجاهدین در لیبرتی شدند. این تجهیزات مانند میلیونها دلار تجهیزات پزشکی دیگر در اشرف در حیطه حاکمیت دولت عراق است و باید به مجاهدین برگردانده شود یا مابه‌ازاء و غرامت آنها توسط دولت عراق پرداخت شود. وکلا و حقوقدانان این پرونده را در عراق و در سطح بین‌المللی پیگیری می‌کنند.
جمع هزینه‌های درمانی در سال ۲۰۱۶ در آلبانی و لیبرتی، به ۲ میلیون و ۶۳۳هزار دلار رسید که یک میلیون و ۳۱۵هزار دلار آن از کمکهای بی‌دریغ پشتیبانان و هواداران و هموطنان تأمین شده و مابقی، وام های قسط بندی شده است. مشروح این گزارش، همراه با اسناد و صورت‌حسابها و همچنین اسناد وام و بدهکاری و قسط بندی بازپرداخت وامها، برای رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ارسال شده است.
کمیته امداد پزشکی، با قدردانی صمیمانه از ”خواهرمریم“، با سپاس بسیار از پزشکان انسان‌دوست و با تشکر فراوان از کمکهای بی‌دریغ، استمرار حمایتهای مادی و معنوی هموطنان و یاران اشرف‌نشان را درخواست می‌کند.
۲۳ دی ۱۳۹۵ (۱۲ژانویه ۲۰۱۷))

منوچهر هزارخانی: پیام برای کارزار همیاری مقاومت





هم‌میهنان عزیز، در وضع جدید، بی‌سابقه و به‌زحمت قابل‌تصوری قرار گرفته‌ایم؛ بعضیها ترجیح می‌دهند بگویند «معجزه‌»یی صورت گرفته است: همه رزمندگان ساکن اسارتگاهی به‌نام «لیبرتی» در یک مهاجرت جمعی، زنده و صحیح و سالم به تیرانا رسیدند! آنها، پیش‌تر، در اسارتگاه، از طرف آدمکشان مزدور رژیم آخوندی تحت انواع فشارها، حق‌کشیها و محرومیت ها قرار داشتند و احتمال موشک‌باران‌شدنشان توسط مزدوران هم در هر لحظه می‌رفت. این رزمندگان می‌بایست به محض شنیدن آژیر شلیک موشک، ظرف حداکثر ده ثانیه خودشان را به درون سنگرهای انفرادی پرتاب کنند ولو این که سنگرها مملو از آب باران شده باشند. حالا آمده‌اند تا در محیطی آزاد، با روحیه‌یی سرشار از اعتماد به‌نفس، برای ادامه نبردشان در شرایط جدید تا سپردن ولایت‌فقیه به زباله‌دان تاریخ برنامه بریزند. با شوق تمام به‌دیدارشان شتافتم، هرچند احتمال زیادی نمی‌دادم که با توجه به عوارض و مشکلات جسمانیم بتوانم از پس این دیدار طولانی و خسته‌کننده برآیم. اما با کمک دوستان برآمدم. در این دیدار سه نکته برایم روشن شد. اول این که عامل تعیین‌کنندة این گشایش (یا این «معجزه») ارادة خود رزمندگان در مقاومت در برابر سختیها بوده است. دوم این که عامل کمکی و مکمل فشار فوق‌العاده قوی و حیرت‌آوری بوده که حامیان بین‌المللی مقاومت ایران برای خنثی‌کردن و از کار انداختن دستگاه توطئه‌گر و موذی مماشات جهانی وارد آورده‌اند تا این مهاجرت جمعی در آرامش و بی‌حادثه صورت بگیرد. سوم این که از نظر شخصی، در عین بدبینی‌ام نسبت به اوضاع، حالا این امید را هم پیدا کرده‌ام که قبل از پایان عمر بتوانم شاهد برافتادن طاعون حکومت مذهبی در کشورمان باشم.
پس، هم‌میهنان عزیز! باید بکوشیم تا در اولین کارزار همیاری مقاومت پس از رهایی رزمندگان از اسارتگاه «لیبرتی» با تمام توان شرکت کنیم. حال اگر بگویم از آن عده از هم‌میهنانی هم که ممکن است به کار ما ایراد داشته باشند ولی بیزاری و نفرتشان از دوام حکومت آخوندی از حد گذشته است انتظار کمک دارم، آیا زیاده‌خواهی کرده‌ام؟

#ایران #همیاری_ملی با  📺 #سيماى_آزادى
بیست ویکمین برنامه همیاری ملی در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه
 ۲۴، ۲۵ و ۲۶ دیماه۱۳۹۵، برابر با 13، ۱4و ۱۵ ژانویه201۷
⚡️منتظر شما هستیم تا با مشارکت شما و با کمکها و حمایتهای شما صدای آزادیخواهی ملت ایران را هرچه رساتر کنیم
👈 #لینک شبکه های اجتماعی همیاری با سیمای آزادی:
ادمین تلگرام @ErtebatM
فيس بوك  فيس بوك https://www.facebook.com/Ertebat-Mostaghim-

توییتر   @ertebatm2013

یوتوب و گوگل پلاس Ertebat M
سایت  iranntv.com
Admin Telegram: @simayazadi
Twitter: simayazaditv
Phone: +44 20 3286 2433
SMS: +44 7546 218789